Wat jij kunt doenWe hopen (en geloven!) dat de verhalen van I am n jou motiveren om naast vervolgde broeders en zusters te staan. We geven je een paar handreikingen.

Meer vind je op www.sdok.nl.

Lees de verhalen

De verhalen van vervolgde broeders en zusters moedigen ons aan om naast vervolgde broeders en zusters te staan en hen aan te sporen om trouw te blijven, wat het hen ook kost. Tegelijkertijd inspireren deze verhalen ons om Jezus Christus te blijven volgen. Ongeacht wat dat kost.

Lees een verhaal

Bestel een van de boeken

Deel de verhalen

Naast het lezen van de verhalen, kun je ze ook delen. Op die manier betrek je meer christenen In Nederland bij wereldwijde vervolging. Daarnaast kun je I am n heel goed gebruiken om samen met andere gelovigen te leren van vervolgde christenen, bijvoorbeeld door middel van het werkboek.

Hoe je de verhalen bijvoorbeeld kunt delen:
Stuur het gratis leesfragment naar een vriend(in)
Gebruik I am n voor je bijbelkring/bijbelstudie
Deel de verhalen van I am n via je sociale media

Steun vervolgde christenen met een gift

Vervolging van christenen in islamitische landen neemt sterk toe. Christenen die staan voor hun geloof in Jezus Christus in een vaak vijandige omgeving, die ervoor kiezen om ‘n’ te zijn, betalen een hoge prijs. SDOK steunt deze christenen met praktische hulp en bemoediging.

Steun ons werk met een gift

Strijd mee in gebed

SDOK gelooft dat gebed onmisbaar is in het ondersteunen en bemoedigen van vervolgde christenen. Om je te helpen voor hen te bidden, hebben we de app ‘Bid voor ons!’ ontwikkeld. Via onze app ‘Bid voor ons’ krijg je elke dag een actueel en concreet gebedspunt vanuit de vervolgde kerk.

Download de app

Bekijk de gebedspunten op www.sdok.nl

Nodig SDOK uit

SDOK reist heel Nederland door met de verhalen van vervolgde christenen. Samen gaan we op ontdekkingstocht naar wat ‘geloven met gevolgen’ betekent.

Tijdens onze presentaties inspireren wij christenen in het volgen van Jezus Christus. Dit doen we met de verhalen en getuigenissen van vervolgde christenen. Die brengen we dichtbij, bijvoorbeeld via video’s.

Nodig ons uit