Over SDOK

Over SDOK
SDOK (Stichting de Ondergrondse Kerk) is een interkerkelijke non-profitorganisatie die zich inzet voor vervolgde christenen wereldwijd. We werken vanuit ons geloof in Jezus Christus en laten ons daarbij leiden door Gods Woord, de Bijbel. Grondlegger van het werk van SDOK is de Roemeense predikant Richard Wurmbrand, die veertien jaar gevangen zat onder het communisme.

SDOK staat naast vervolgde christenen met praktische hulp en bemoediging. Ook roepen we christenen in Nederland op tot verbondenheid en gebed. We delen de getuigenissen van onze broeders en zusters met de kerk in Nederland, omdat zij ons aanmoedigen om trouw Jezus Christus te volgen.

Sta met ons naast vervolgde christenen
Laat je inspireren door de verhalen van vervolgde broeders en zusters! Meld je aan voor ons magazine ‘STEM’ of voor onze e-mailupdates, volg ons op Facebook of nodig ons uit voor een presentatie.

Ga naar www.sdok.nl

Dagelijks bidden voor vervolgde christenen
Via de app ‘Bid voor ons!’ geeft SDOK dagelijks een concreet en actueel gebedspunt door voor een specifieke christen, familie of gemeente. De app is beschikbaar voor Android en iOs. Het dagelijkse gebedspunt wordt ook gepubliceerd op onze website.

Download de app

Ons werk steunen
Steun ons werk financieel en help ons zo om naast vervolgde broeders en zusters te staan! Je kunt ook een specifieke gift geven voor christenen die lijden onder vervolging vanuit de islam, waarover je in de verschillende I am n boeken kunt lezen.

Geef een gift