De productenAan de hand van zes thema’s – opoffering, moed, blijdschap, volharding, vergeving en trouw – inspireert I am n met de verhalen van christenen die lijden onder vervolging vanuit de islam.

I am n is een project  van SDOK (Stichting De Ondergrondse Kerk) en uitgeverij Groen. De producten zijn te koop in de christelijke boekhandel en via deze website. Bestellingen via deze website worden door SDOK verstuurd. Met de aanschaf van de producten ondersteun je het werk van SDOK.

Dit zijn alle producten op een rij:

Verhalenboek

48 waargebeurde recente verhalen van christenvervolging in de islamitische wereld. Ieder verhaal bevat verwijzingen naar passende bijbelgedeelten en sluit af met een praktische toepassing.

Prijs: €15,95
ISBN: 9789088971556

Bestellen

Dagboek

Negentig inspirerende overdenkingen, die starten met een bijbelgedeelte en vervolgens met een kort verhaal inzicht geven in de levens van vervolgde christenen. De overdenkingen dagen uit om na te denken over de lessen van de vervolgde kerk en geven daarnaast een aanzet voor persoonlijk gebed.

Prijs: €15,95
ISBN: 9789088971563

Bestellen

Werkboek

Werkboek om in groepsverband (bijbelstudiegroepen, scholen, vereniging, catechisatie, etc.) het onderwerp christenvervolging te bespreken, in combinatie met de dvd. Opzet volgens de zes thema’s van I am n: opoffering, moed, blijdschap, volharding, vergeving en trouw. Het boek geeft per thema een inleiding, instructies voor het bekijken van de video’s en input voor bespreking.

Prijs: €9,95
ISBN: 9789088971648

Bestellen

Studieprogramma

Deze box bevat alle ingrediënten voor een bespreking van het onderwerp christenvervolging I am n in groepsverband (kerken, scholen, catechese, bijbelstudiegroepen):

boek I am n - inspirerende verhalen
dvd

werkboek

instructieboekje voor gespreksleider


Ga je met een groep aan de slag met het thema, dan is het advies om het studieprogramma aan te schaffen en daarnaast voor iedere deelnemer het werkboek.

Prijs: €39,95
ISBN: 9789088971570

Bestellen

Dvd

Dvd met zes video’s, gekoppeld aan de zes thema’s, waarin vervolgde christenen hun verhaal vertellen. Westerse christenen reageren op de verhalen van vervolgde christenen en vertellen hoe zij erdoor geraakt worden. De verhalen worden aangevuld met een praktische toepassing voor de kijker.

De dvd is apart verkrijgbaar of als onderdeel van het studieprogramma.

Prijs: €12,50
ISBN: 9789088971655

Bestellen

CD

De muziek op de cd I am n herinnert ons er aan dat God regeert, ondanks alles wat er gebeurt. Op de cd staan 12 nummers van o.a. All Sons & Daughters, Rend Collective en The Brilliance.

Beluister 'We stand as one', een van de nummers.

Bestellen op Gospel.nl

I am n materialen voor onderwijs

(Verwacht: voorjaar 2017)

Voor middelbare scholen komt in de loop van 2017 (digitaal) materiaal beschikbaar dat in valt te passen in het curriculum van het vak godsdienst of maatschappijleer. Het materiaal is op vele manieren in te zetten en is geschikt voor alle niveaus van het voortgezet onderwijs.

Vraag gratis leesfragment aan

Benieuwd naar de verhalen van I am n? Je kunt een gratis leesfragment aanvragen. Daarin lees je:

Het leven van de Pakistaanse Nadia verandert compleet als ze tot geloof in Christus komt (Uit: Verhalenboek I am n).

Danjuma, een jonge christen uit Nigeria, raakte zwaargewond na een aanslag. Hij is echter niet kwaad op zijn aanvallers maar vergeeft hen. (Uit: Dagboek I am n)


Leesfragment aanvragen