Recensies I am n

Verschillende Nederlandse christenen hebben de verhalen van I am n al gelezen. Zij sporen je, ieder met hun eigen woorden, aan om de boeken te gaan lezen:

Annemarie van Heijningen, columnist en acteur
"Al lezend word je stil.
Geve God ons dezelfde moed,
dezelfde volharding,
hetzelfde geloof –
voor nu en straks."

Andries Knevel, presentator
"Dit boek is een bid-boek. Een boek waarin je een verhaal leest, waarna je gaat bidden voor deze broeders en zusters. En zo lees ik het ook. Een boek dat me betrokken houdt, een boek dat me ook waarschuwt en een boek dat me laat zien hoe God werkzaam is in levens van mensen. Juist in de moeilijkste momenten van het leven."

Jurjen ten Brinke, kerkplanter
"De hoop, de moed, de durf, het geloof, het vertrouwen en de toewijding die uit de verhalen in dit boek spreken, zijn bemoedigend én confronterend. Het laat me nadenken over mijn relatie met de hemelse Vader. Het doet een appel op m’n gebedsleven. En het doet me verlangen naar Jezus’ wederkomst."

Ron van der Spoel, predikant en trainer
"Dit is een boek dat pijn doet. Pijn die je voelt als je leest hoe medegelovigen lijden. Maar ook de pijn van het in de spiegel kijken en je afvragen wat jíj over hebt voor het volgen van Jezus. Durf dit boek te lezen!"

W. Harinck, predikant
"Je kunt niet anders dan met ontroering en soms met ontzetting kennisnemen van deze persoonlijke verhalen. Hoe diep donker het lijden ook kleurt, daar doorheen schenkt God de genade om offers te brengen, moedig stand te houden, met vreugde het kruis te dragen, te volharden, te vergeven en trouw te zijn tot de dood."